Длъжност "чекър" ?

  • 1 226
  • 2
здравейте, не можах да намеря почти никаква информация за въпросната длъжност. Ще бъда много благодарна, ако някой от тук би могъл да ми помогне.
Става въпрос за "чекър" в кухнята. Знам само, че лицето с тази длъжност отчита храната която се внася и изнася от кухнята.. (предполагам няма дума на български за такава длъжност или поне аз не успях да открия)  Thinking
Моля, ако някой може да ми предостави повече информация, ще съм му много благодарна. Simple Smile
  Heart Eyes Hug Hug
Виж целия пост
# 1
Отчетник е на български.
Едно време длъжността беше - калкулант.
Работеха по рецептурник - какво количество от продукт влиза в рецептата х бр. издадени порции.
Също въвеждаха купените продукти.
При ревизия наличното и изписаното трябва да дадат общо количество.
Сега може да е по-лесно, с комп. програми.
Виж целия пост
# 2
де факто действието се развива така...идва стоката,гледаш заявката и това което получаваш. Вече гл.готвач си подписва документите,стоката влиза в складове,камери и т.н.
Чекерие обикновенно са на инклузив,там са големите количества и разхищения, има меню и се изчислява необходимата продукция за приготвяне. Там вече ти следиш количествата напуснали складовете,записват се в тетрадка или протокол нещо.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия