Ядете ли свински уши?- Тема 2

  • 6 370
  • 23
# 15
Доли, от туршия слагам, но не е проблем и с варени. Те са по-скоро за декорация Simple Smile.

Трещи, и аз ги заливам със студена вода, но аз ползвам агнешки, а те се белят, като че ли по-лесно.
Виж целия пост
# 16
Тук продават един снакс - пържени свински кожички, осолени, имат и малко от сланината.
Хрупкави много.
Идеални са за бира. Не бива да се прекалява, но пък от време на време може.
Виж целия пост
# 17
Тук продават един снакс - пържени свински кожички, осолени, имат и малко от сланината.
Хрупкави много.
Идеални са за бира. Не бива да се прекалява, но пък от време на време може.

Ехеее,това ще е голям деликатес Mr. Green
Виж целия пост
# 18
Може лесно да се направи,като се изпържи свинска кожа. Гледала съм го в кулинарни предавания.
Виж целия пост
# 19
Не съм пробвала да го правя, възможно е и да стане.
Макар че не знам каква им е технологията - хрупкаво е, но не е твърдо, че да ти счупи зъбите.
Тежко е, щото има малко от сланината, но не е мазно като пържено.
Виж целия пост
# 20
Свинските уши ги сварявам с лук, чесън и зърна черен пипер, след това ги изпичам на скарата.
Виж целия пост
# 21
Свинските уши ги сварявам с лук, чесън и зърна черен пипер, след това ги изпичам на скарата.
Защо е нужно после печене на скара и не стават ли твърди?
Виж целия пост
# 22
Ами стават хрупкави, а и ароматът на скарата е супер Simple Smile.
Виж целия пост
# 23
Свинските уши ги сварявам с лук, чесън и зърна черен пипер, след това ги изпичам на скарата.
Защо е нужно после печене на скара и не стават ли твърди?

Не, не стават твърди. По тази рецепта най ми харесват. Купувала съм си готови, които са варени и с червен пипер, но не ми харесват.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия