за бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 66 417
  • 738
# 660
............................
Я кажи ти къде пазаруваш, знам един...на ул. Костенски водопад, но не ми е съвсем удобен. До офиса имам място, където продават ит.брашно и от него купувам.
Ще ти кажа, разбира се," Костенски водопад", "Аксаков", и под Хемус "Дар от Боговете". Намирам всичко което ми трябва.
Виж целия пост
# 661
Търся рецепти за пастети, разядки и кремове за мазане върху препечени филийки. Не съм ограничена откъм вуд на продукти, приемам всякакви комбинации.

Също така търся рецепта за млечен крем за мазане с лук.
Виж целия пост
# 662
Търся рецепти за пастети, разядки и кремове за мазане върху препечени филийки. Не съм ограничена откъм вуд на продукти, приемам всякакви комбинации.

Също така търся рецепта за млечен крем за мазане с лук.
Пастет

Разядка с тиквички
Виж целия пост
# 663
Търся рецепти за пастети, разядки и кремове за мазане върху препечени филийки. Не съм ограничена откъм вуд на продукти, приемам всякакви комбинации.

Също така търся рецепта за млечен крем за мазане с лук.
 

Виж така http://pep-4o.blogspot.bg/p/blog-page_35.html?m=0
Виж целия пост
# 664
Търся рецепти за пастети, разядки и кремове за мазане върху препечени филийки. Не съм ограничена откъм вуд на продукти, приемам всякакви комбинации.

Също така търся рецепта за млечен крем за мазане с лук.
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,93.msg143624.html#msg143624
http://www.mycookingbookblog.com/haiver-ot-izvara/
В първият линк има много рецепти,а във вторият много приятен хайвер с извара и лук.
Виж целия пост
# 665
Правих чийзкейк,в млечния слой сложих 400гр заквасена сметана,250гр крем сирене ,рикота 200гр и 2с.л.желатин,добре стегна,но боровинковото сладко се втечни и потече отвсякъде,а беше гъсто,домашно.Защо се получи така?
Виж целия пост
# 666
Правих чийзкейк,в млечния слой сложих 400гр заквасена сметана,250гр крем сирене ,рикота 200гр и 2с.л.желатин,добре стегна,но боровинковото сладко се втечни и потече отвсякъде,а беше гъсто,домашно.Защо се получи така?
Защото сладкото се поставя на котлон с малко вода и се добавя нишесте. Оставя се на слаб котлон да къкри и да се сгъсти. Охлажда ш слагаш.
Виж целия пост
# 667
Правих чийзкейк,в млечния слой сложих 400гр заквасена сметана,250гр крем сирене ,рикота 200гр и 2с.л.желатин,добре стегна,но боровинковото сладко се втечни и потече отвсякъде,а беше гъсто,домашно.Защо се получи така?
Защото сладкото се поставя на котлон с малко вода и се добавя нишесте. Оставя се на слаб котлон да къкри и да се сгъсти. Охлажда ш слагаш.
или и там желатин...аз в бялата смес не го ползвам.
Виж целия пост
# 668
Много благодаря bouquet
Виж целия пост
# 669
Правих чийзкейк,в млечния слой сложих 400гр заквасена сметана,250гр крем сирене ,рикота 200гр и 2с.л.желатин,добре стегна,но боровинковото сладко се втечни и потече отвсякъде,а беше гъсто,домашно.Защо се получи така?

http://ipeychev9.blogspot.bg/2015/05/blog-post_2.html

Скрит текст:
Виж целия пост
# 670
Мерси,ще пробвам да го направя Peace
Виж целия пост
# 671
Търся рецепти за пастети, разядки и кремове за мазане върху препечени филийки. Не съм ограничена откъм вуд на продукти, приемам всякакви комбинации.

Също така търся рецепта за млечен крем за мазане с лук.

Погледни муса от шунка от тази рецепта, а също и Гъбен пастет с крем сирене.

Виж целия пост
# 672
накисва се поне за 12 ч. в студена вода после се вари в тенджера под налягане.

аз го обичам на яхния с патладжани и доматен сос.
става и на салата или на хумус (нахутът се пасира с малко от водата, в коята е врял, слага се сусамов тахан и се овкусява със сол, лим. сок и зехтин)
колко време да варя нахута в тенджерата под налягане? Сега го слагам и ще чакам да засвири.  Peace
Виж целия пост
# 673
Търся рецепти за пастети, разядки и кремове за мазане върху препечени филийки. Не съм ограничена откъм вуд на продукти, приемам всякакви комбинации.

Също така търся рецепта за млечен крем за мазане с лук.

Пастет от варени яйца с пресни подправки Heart Eyes
http://www.supichka.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0% … D0%B2%D0%BA%D0%B8
Виж целия пост
# 674
Здравейте,

забърках тестото за тези сладки, но сега видях, че няма набухвател. Ще станат ли така или нещо да добавя?

http://www.receptite.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0 … D0%B5%D0%BB%D0%B0

Благодаря предварително.

Марчева, благодаря за лимоновите бисквитки. Чудни станаха  Hug
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия