за бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 66 346
  • 738
# 720
мерси,ще слагам следващия път хартия Peace,макар че не го пека
Виж целия пост
# 721
тогава сложи стреч/свежо фолио.
Виж целия пост
# 722
да,мерси Peace
Виж целия пост
# 723
Благодаря за отговора на въпроса ми за крем-карамел без захар bouquet. Стана и без захар Peace, но не се хареса така (овикаха и ме освиркаха моите Mr. Green Joy), макар и да карамелизирах по една лъжица захар на дъното на чашите. Следващия път ще подсладя със стевия, колкото да не е без хич. Мен повече ме притесняваше дали млечно-яйчената смес ще ми се получи без захар.
Виж целия пост
# 724
vici75,консистенцията на крем карамела същата ли е както при този със захар?
Виж целия пост
# 725
Да, да същата консистенция ми се получи, само дето не беше сладко. Честно казано мен резултата напълно ме задоволи, понеже имах по една лъжица карамелизирана захар на дъното и като гребнеш кремче той карамеления сос си отива нагоре в крема и става точно каквото на мен ми допада. Но мъжете направо не можаха да го преживеят  Grinning Втори ден дуднат, понеже крема стои в хладилника, обаче не им харесва на вкус, а на вид е като за снимка  Mr. Green
Виж целия пост
# 726
С какво кисело мляко заквасвате? Послесно пробвах с Вереята по Бдс ама нищо не стана. Млякото ми не стегна. Сега имам хубаво овче мляко и искам да го заквася, но се чудя какво мляко да ползвам за закваска.
Виж целия пост
# 727
С какво кисело мляко заквасвате? Послесно пробвах с Вереята по Бдс ама нищо не стана. Млякото ми не стегна. Сега имам хубаво овче мляко и искам да го заквася, но се чудя какво мляко да ползвам за закваска.
Със Ел Би . Винаги си става.
Виж целия пост
# 728
Момичета помагайте, спешно е #Crazy Правя пълнозърнести меденки, без захар, само със мед. Вече меся тестото, но на вкус не ми е сладко. Мога ли с месенето да вложа допълнително мед и дали ще се получи все едно съм го добавила в началото Simple Smile
Виж целия пост
# 729
то ще се получи, но ще трябва и брашно да слагаш. и омесваш хубаво пак.
Виж целия пост
# 730
Благодаря bouquet
Виж целия пост
# 731
С какво кисело мляко заквасвате? Послесно пробвах с Вереята по Бдс ама нищо не стана. Млякото ми не стегна. Сега имам хубаво овче мляко и искам да го заквася, но се чудя какво мляко да ползвам за закваска.
Със Ел Би . Винаги си става.

По Бдс ли?
Виж целия пост
# 732
Правя студенстките пури на пеп-4о да оползотворя маста от великденските курабии. Станаха си чудесни, поръсих ги с пудра захар, а тя гадината веднага овлажня  Close Пека втората тава, какво сгреших, да реагирам докато имам още време ?
Виж целия пост
# 733
Мога ли да сложа сушени кайсии в шоколадовия сладкиш с майонеза? Или няма да се получи добре. Имам малко под 100 грама и се чудя къде да ги вложа.
Виж целия пост
# 734
Здравейте

Моля за един акъл
Купих пушен свински джолан, но месото е много жилаво и трудно се дъвче. Има ли някакъв начин да го рециклирам? За мезе явно няма да стане   Rolling Eyes Благодаря  Hug
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия