Най-добрите (и безвредни) съдове за готвене - 4

  • 143 415
  • 732
# 435
чугунените на сапир имат промоция в момента. Имат ли разлика от тези на Лава и Лодж. Моля някой да сподели .

Къде са на промоция?
Виж целия пост
# 436
https://www.emag.bg/tigan-chugunen-sapir-volcano-26-sm-obraboten … a26/pd/DVC6FNBBM/

https://www.emag.bg/chugunen-dylbok-tigan-s-kapak-sapir-volcano- … a24/pd/DLFGLNBBM/

и в онлайн магазина на сапир също.

Отзиви за тях ? Дали стават.
Виж целия пост
# 437
Благодаря! Цената е много добра. Ще се радвам и аз на коментар за качеството.
Виж целия пост
# 438
Това барбекю може ли да се ползва с дърва или е задължително да са дървени въглища?
Виж целия пост
# 439
МОЖЕ
и нашето е такова, всичко може
Виж целия пост
# 440
Момичета, моят украйнски чугунен тиган се обели...не знам от какво и как успях да го направя.
Беше ръждясал, мих го, полирах го с олио, както си беше по упътване.
Всичко беше наред, уж...и един ден гледам, че започна да му пада покритието. Сега целите му страни отвърте са обелени.
Предполагам не може да се ползва и трябва да го хвърля вече, нали? Не сме го ползвали от тогава... пък удобен беше и вкусни ястия с него правеше мъжа ми Simple Smile
Виж целия пост
# 441
Нали съдовете от чугун се леят, как ще се обели !
Виж целия пост
# 442
Емайлиран ли да е бил, но пък как ще ръждяса тогава Thinking
Виж целия пост
# 443
Здравейте, загледах ето тези купи за разбъркване:
http://wmf.bg/shop/gadgets/gadgets_preparing/gadgets_bowls/%d0%b … e-24%d1%81%d0%bc/
Чудех се дали са безопасни за разбъркване на всичко - киселини,оцет и тнт? Пише, че са от неръждаема стомана...
Виж целия пост
# 444
Можете ли да ми препоръчате качествени титаниеви съдове, които да бъдат купени в България?
Виж целия пост
# 445
Здравейте,
За първи път имам чугунен тиган и имам някои въпроси към тези, които сте с опит в употребата. В упътването не пишеше да се полира с мазнина, но аз от тази тема зная, че е необходимо и го правя.  Освен това след измиване и подсушаване след пъевата употреба, дъното остана побеляло на петна, ето такова:

След намазняване си върна хубавия черен вид.
Притеснява ме нещо друго, обаче. Още след първите пържоли, след измиване останаха едни неизчистваеми кафяви петна. Дали това е въпросната патина, която трябва да очаквам? На мен ми прилича на обикновена загоряла мазнина.  Опитах се да я изтъркам от долната страна на дъното (горната не посмях) та отдолу след триене с грубата част на гъба за миене и със сода,  изглежда ето така:

Само след първото пържене...  Така ли трябва да бъде?
Виж целия пост
# 446
Привет! От утре в метро  ще пускат тенджери. Какво ще кажете за тях? Ако правилно се ориентирам от темата са ок като безопасност при готвене. Трябва да започна лека полека да си оборудвам бъдещата кухня. Ако тези не са ок, съм се насочила към тенджери от Икея 365 серията. Ще работя на индукционен плот, ако е от значение.
Виж целия пост
# 447
Имам тенджера от ИКЕА 365 серията. На обикновен котлон я ползвам, няма проблеми. Напред в темата някой писа, че се чувал шум при ползване на индукция, мисля беше newsm78.
Виж целия пост
# 448
искам да си купя един тиган , може би 24 /26 см.,но с незалепващо покритие, Само да става за индукционен котлон. Моля препоръчайте нещо изпробвано, освен чугун. Един омлет да направя , едни яйца да пръжна - за това. Имам други, тежки ми идват и големи. Бях си купила един на делимато- керамичен ,е скапа се, лепне. Затова не зная какво - мраморно, каменно ,керамично , тефлон,но за индукция и нелепнещо.
Виж целия пост
# 449
Това барбекю може ли да се ползва с дърва или е задължително да са дървени въглища?
Здравейте, бих искала да попитам от къде е това барбекю. От известно време се оглеждам за барбекю, но всичко което намерих е произведено в Китай.
Какво ще кажете за това

Чугун, произведен в Китай.
От обобщението в първата тема от неприемливите материали присъстваше чугун:..обикновен, не емайлиран.
Чугуна може ли да е вреден?


Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия