Царевичен хляб

  • 18 803
  • 20
# 15
Детелина за мен е чест  Hug


breeze
не съм hedra , но аз имам вентилатор на фурната, но не го ползвам.. Ще стане.... може би без вентилатор ще се наложи да увеличш времето с 5-8 минути или малко повече....  Simple Smile
Виж целия пост
# 16
И аз съм с обикновена фурна, но мисля, че няма да има проблем.
Виж целия пост
# 17
Отново благодаря!
В събота или неделя ще пробвам  fadein
Виж целия пост
# 18
Хедра, снощи го спретнах този хляб по твойта хубава рецепта и стана супер. С едно малко изключение обаче - ужасно е солен  Sick Сигурна ли си, че трябва 3 чаени лъжички сол? Не е ли много? Даже и три кафени ми се струват много, аз си сложих 3 чаени, обаче е прекалено солено така. Някой друг прави ли го? Само на мен ли ми стана солено?
Виж целия пост
# 19
Толкова си бяха в оригиналната рецепта и аз с толкова го правих. Може би ако по принцип предпочиташ по-безсолни, да ти дойде в повече newsm78 Ама на неща с царевично брашно по принцип се слага повече сол, иначе става сладникаво от царевичното брашно - затова не ми е направило впечатление.
Ти пълни ли ги сложи - моите бяха равни Grinning
Виж целия пост
# 20
Пълни, пълни  Grinning  Другия път ще сложа по-малко и готово. Много вкусно стана иначе. Малко ми се мотат из устата двата вида грис, ама е хубаво  Crazy
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия