Най-добрите (и безвредни) съдове за готвене - 3

  • 344 193
  • 1 494
# 210
 Аз ползвам приставка на Цептер, много е удобна, но е само едно ниво. На мен ми е достатъчно, защото готвя само зеленчуци с него.
Виж целия пост
# 211


Идеята ми е да наготвя за мен с точно определено количество продукти и без мазнина, понеже съм на хранителен режим, но не мога да не наготвя и за семейството си. Та си представях ако мога да направя две ястия на веднъж, ще ми е от голяма полза.
Приемам съвети всякакви!

добре де, какво пречи да готвиш едновременно в 2 тенджери на 2 котлона?
аз съм веге, мъжът ми не. готвя едно ядене за мен (после за него това е гарнитурата) и в друга тенджера или тиган правя месото/рибата за него.

не ми се струва, че разделена на 2 тенджера ще е удобна за ползване и поддържане.
иначе съм виждала в китайски ресторант - сервират в такава разделена тенджера 2 различни бульона за фондюто.
ама споден мен е само за сервиране, няма да е удобна за готвене.
Виж целия пост
# 212
Simple Smile Може би психически, че не цапам две тенджери!   chef

И аз мислих за едновременно готвене на два котлона, но все пак искам да съм сигурна дали няма нещо по практично!
Виж целия пост
# 213
Какво ви е мнението за комплектите съдове за готвене на Avon?
Сега ми предлагат да си купя такъв комплект, но ми се виждат скъпички и преди да дам толкова пари искам да чуя още мнения.
Виж целия пост
# 214
Купих си чугунен тиган от френските. Много съм доволна, но ме е страх да го пусна в миялната, въпреки, че има означение, че може да се мие там.
Виж целия пост
# 215
Честито! Може ли да споделиш от къде? Снимчица?
Виж целия пост
# 216
От Гама елит. Малък е, но на мен ми е идеален.
Такъв, но по-малък. Сега май няма.
http://shop.gamaelit.bg/product/chugunen-tigan-cherven-cvqt-crd8rpk#ad-image-0
Виж целия пост
# 217
Може ли на сухо да се готви в него?Трябва ми тиган за палачинки,пиле и риба,но искам без мазнина да мога да го ползвам.
Виж целия пост
# 218
Не съм пробвала паланичнки още. Правих омлети, но на първия сложих манзина, колкото да се намаше тигана. Съвсем леко залепна, но успях да го отделя почти цял. Втория не залепна изобщо.
Виж целия пост
# 219
Здравейте, трябва да си сменя тиганите, тъй като се надраскаха след дългогодишно ползване. Искам да ви попитам имате ли някакво мнение за чугуненият тиган от Метро с марка Сапир /никога не съм ползвала марката и незнам дали е добра/ - http://catalogues.metro-group.com/metro-blghariia/nekhranitelni- … a-21-1/page/22-23, бих искала да си взема този път добър тиган по възможност незалепващ, че често правим палачинки и да е безвреден. Simple Smile
Виж целия пост
# 220
Аз ползвам приставка на Цептер, много е удобна, но е само едно ниво. На мен ми е достатъчно, защото готвя само зеленчуци с него.

с Цептер се готви на много нива, до 4 съм стигала, стига да можеш да си ги позволиш - скъпички са  Hug
... лично за мен, обаче, това са едни от най добре вложените пари
Виж целия пост
# 221
По добре Цептер от колкото Ейвън, така ли?
Виж целия пост
# 222
А това AVON има ли нещо общо с козметичната компания?
Виж целия пост
# 223
Да, точно от тази компания предлагат и съдове за готвене.
Виж целия пост
# 224
Някой купувал ли си е керамични съдове на Горение - http://www.gorenje.bg/cookware/silver?c=439777 , пише, че са без PTFE и PFOA? Продават ги в Технополис, но не съм ги виждала в действителност и незнам дебелината на покритието им. Имате ли някаква информация за тях?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия