Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 26 891
  • 739
# 735
А ако го сложа върху блат, имам под ръка един, дали ще стане прекалено твърдо? Искам да е като гъст крем върху блата-мобе би ако добавя още малко масло.
Виж целия пост
# 736
Яде ни се шоколадов фъдж!:grinning: Ако загрея 1 консерва кондензирано мляко с 3 шоколада и какао на прах, дали ще се получи? И колко време да държа в хладилник/фризер? Няма да имам много време..
Ще стане, на студено за няколко часа...
https://genoveff.com/2013/12/12/simple-chocolate-fudge/

божееее, как можахте да го пльоснете това сега! сън няма да ме залови, докато не го направя....
Виж целия пост
# 737
Ирене виж рецептите за шоколадов фъдж кейк. Ставало и с блат.
Виж целия пост
# 738
Ирене виж рецептите за шоколадов фъдж кейк. Ставало и с блат.
Е те се пекът и са с брашно и яйца. Смятам да импровизирам.
Виж целия пост
# 739
Хайде да се местим в новата тема. https://www.bg-mamma.com/?topic=1131275
 
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия