Козунаци 2020

  • 27 043
  • 769
# 735
Щях да споделя марка но тя ще си намери щом е напред с материала.
Виж целия пост
# 736
Морена, аз намерих най-евтиното брашно само, преди имаше избор и миналата година станаха супер по твоята рецепта. Тази карантина и презапасяването с брашно ни направи шега. Намерих си останало малко в пакет брашно за пица и то беше с 12г, но имах 50тина грама само от него.
Виж целия пост
# 737
Е, виж марката може и да ѝ е полезна, знаеш ли...
Виж целия пост
# 738
Маята и тук беше изчезнала последните две седмици, но заредиха и успях да купя пресничка. По принцип и различни видове брашно има, но заради днешния празник го бяха изкупили в моя магазин. Надявам се в Карефур да открия( дано ме пуснат да стигна до него, ме не ми е баш квартален).
Виж целия пост
# 739
Тарти, аз от Лидл взех брашно, даже тук снимка бях пуснала.
Виж целия пост
# 740
Тя е в Испания, аз в Германия- Според мен да види дали при тях има брашно за пица и какви са му белтъчините (на едно купено от итал. магазин пак за пица и го бях гледала бяха 9,7г).

Eто това беше
Виж целия пост
# 741
Да покажа и моите по рецептата на Морена.
Получиха се много добре. Благодаря ти !
Виж целия пост
# 742
Тарти, аз от Лидл взех брашно, даже тук снимка бях пуснала.

Не съм следила темата, може ли да го покажеш, моля. Аз от Меркадона взех, но то е буквално черно! Питките стават чудесни, но конци на козунак- не! В Меркадона просто нямаше никакво друго останало онзи ден.
Виж целия пост
# 743
Това взех от Лидл, изпробвах го, доволна съм:


Виж целия пост
# 744
Роси, прекрасно изглеждат, поздраления!  Благодаря ти и аз, за доверието!  Hug
Виж целия пост
# 745
................ жива мая, а ще го правя със суха. Можете ли да ми кажете с колко грама суха се заменя живата като съотношение и също да попитам за лесна и успешна рецепта за неопитни с тестото като мен:)
На това количество брашно - 7 г суха мая и това е. Давай!
Чудесни козунаци сте приготвили, вкл. и кифлите на  Морена, да ти се иска да ги завъртиш.  !!
Виж целия пост
# 746
Понеже преди мн правех кифли (бая добре ми се получават), да ви посъветвам да ги правите по-дебели, не дълги, и да печете малко (никакви корички, като на козунак).
Виж целия пост
# 747
Здравейте,
от 5-6 години правя козунаци по различни рецепти.
Стават много хубави, но бързо изсъхват.
Увивам ги в стреч фолио, но на другия ден са сухи.
Ще пробвам рецептата на Морена.
Виж целия пост
# 748
С каква мазнина ги правиш? А да не би да ги печеш повече и да стават сухи?
Виж целия пост
# 749
С масло и олио
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия