Голям срам, затова всичко в скрит текст слагам. Не съм сигурна в какво е проблема, но надали е само плънката, защото тя не е толкова мека/течна този път... Технологичен е проблемът, защото хем има дупчици равномерни в тестото (от втасването), хем е добил вкуса на добре втасало тесто, хем това оцветяване (все си мисля, че са смесените стафиди - опитах се да ги сложа както показа Морена - на кора и после омесване, иначе си ги слагах във фитил досега, очевидно не се справих ). При оформянето след първото втасване беше кофти тестото, сплеска се някакси, не беше гладко... Винаги в Германия ми става така със сладки теста при оформяне след втасването (с питките пак го има момента, но далеч не толкова)... Обмислям др път да оформя директно след омесване и да втасва само веднъж поради точно тази причина...
Ще съм благодарна ако някой има други идеи какво може да съм объркала...