Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Как да „избягаме“, без да излизаме и да намерим 15 минути #ВремеЗаМен всеки ден?

  • 5 296
  • 125
# 120
Моето ежедневие не се е променило особено, защото у дома сме с малко дете. Тя успява да запълни по-голямата част от деня ми. Когато играем и тя ми се смее нищо друго не съществува. С мъжа ми бяхме тръхнали на хора. Та от време на време тропаме. Гледаме филми онлайн и избягваме новините. Само излишно ни напрягат. Книгите в момента са изцяло на детска вълна - приказки. Обаче в тях има от всичко: приключение, вълнение, любов, фантастика, поука... Така, че няма как да не се харесат на някого.
Виж целия пост
# 121
Четенето на книги е моето бягство.
Виж целия пост
# 122
Не, не съм слушала медитации досега.
Спокойствие и щастие постигам когато виждам, че всички, които обичам са добре и нищо не ме спира да постигна мечтите си. Отдавна не позволявам битовизми и ежедневни "ситуацийки" да нарушават спокойствието ми.
Виж целия пост
# 123
В свободното време (което сега е предостатъчно) се разтоварвам с четене на книги. Голям фен съм на криминалетата и трилърите, но чета и други жанрове. Не слушам медитации, но бих пробвала.
Виж целия пост
# 124
Чета книги, гледам сериали, слушам радио. Избягвам да следя новинарските емисии.
Понякога си пускаме природни звуци, течаща вода, дъждовна гора, пламтяща камина и т.н.
С медитация нямам опит.
Виж целия пост
# 125


Изтеглени са потребителите, които печелят безплатен едномесечен абонамент за достъп до библиотеката с аудио и е-книги на Storytel. Това са:

Малко Сладко Коте
DARSANH
delia


Честито!

Date Очакваме печелившите да се свържат с нас до 10.04.2020 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com, като упоменат, че са победители в играта на Storytel #ВремеЗаМен и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за получаване на наградата (две имена и валиден email адрес).
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия