Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Как да изградим здравословни хранителни навици - консултации с Жасмина Гевезиева

  • 81 919
  • 182
# 180
Здравейте, моля, да ми дадете съвет.  Преди години имах проблем с булимия и дори бях в клиника известно време. След това премина в някаква форма на анорексия, изключване на храни, претрениране и т.н. Преди 3 г бях 47 кг 162 см и постоянно ми причерняваше и бях пред припадък. Сега съм 65 кг с доста мускулна маса и изследванията ми са добре и вече не ми е зле. Трябва ли да отслабна? Доста хора ми казват, че трябва, но аз се чувствам добре, не знам.
Виж целия пост
# 181
Здравейте, Жасмина. Имам проблем с емоционални глад, от 2,3 години преяждам с вредни храни. Пробвах с режим от Руми Илиева, 3 месеца имах консултант по хранене, имах фитнес инструктор, карти за фитнес, мултиспорт. Тренирам и после ям без контрол, имам вълчи глад. Качих 6 кг, вече съм 59 кг, при височина 163 см. Вече съм в безизходица. Храната ми е като наркотик.

Присъединявам се към вашето мнение, защото и аз се чувствам по същия начин...от години! Пристрастена съм храната, осъзнавам го, но не зная как да спра .... по кой път да поема..
Виж целия пост
# 182
Здравейте! На 29 години съм.Имам проблем със сладкото...може да звучи смешно( или поне на хората, които споделям, както и на някой доктори ) , но постоянно ми се яде и ям сладко. Тъпча се, става ми тежко и гадно, казвам си повече няма и отново повтарям грешката и така постоянно.  Не съм от дебелите, по- скоро ми е нужно стягане и се старая няколко пъти седмично да правя упражнения, но трябва и някакъв режим откъм храна да започна. Не говоря за нещо драстично да спра и да не ям, а просто поне до минимум да ям вредни храни, и да включа повече полезни. Ако е от значение съм с премахната щитовидна жлеза и пия хормон.
Трябва ли някакви други изследвания да си пусна, нещо на което да наблегна или всичко е просто "в главата ми", че трябва да ям сладко , или въобще каквото ми е пред очите.
Не искам да продължавам така, защото сега може да е само подуването, тежестта, газовете...да не стане нещо по сериозно.
Също така ми е доста проблемен ханшът и задните части откъм стягане. На какви упражнения да наблегна.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия