Нека бъде Великден с Lidl! Включи се в празничната кампания и спечели 1 от 20 ваучера по 50 лв.

  • 36 452
  • 977
# 765
Агнешко юесо и дроб сърма. Зелен салата яйца козунаци. Това си е традиция.
Виж целия пост
# 766
Любимата ми гарнитура е от пресни картофки. 1 кг картофки се сварява с обелката и се нарежда в намазнена тава, като всяко картофче се сплесква. Прави се дресинг от малко олио, пресован чесън, сол и мащерка. Намазват се картофките и се пекат до зачервяване във фурната.
Виж целия пост
# 767
Вкъщи предпочитаните ястия са печено агнешко на фурна с гарнитура от прясна зелена салата и/или дроб сарма.
Виж целия пост
# 768
Този път беше агнешки бут. Шпикован със скилидки чесън, овкусен със сол, черен пипер, джоджен, червен пипер и зехтин. В голяма тава, с чаша вино и вода. Пресен лук и под фолиото. И във фурната. Един час на 220 градуса, 1.5 часа на 170 градуса. И 30 минути без фолиото ца коричка. Стана фантастично.
Гарнитура - зелена салата - маруля, лук, репички, краставица, и нарязано великденско яйце.
Виж целия пост
# 769
Ние заложихме както винаги на класиката - печено агнешко на фурна; зелена салатка от марули, чесън, лук, репички и пресни краставици; яйца и козунак.
Виж целия пост
# 770
Печено бутче и дроб сарма.Зелена салата с репички и лук, козунак с локум и разбира се яйца.
Виж целия пост
# 771
Ориз със зелении.Агнешко не консумираме.
Виж целия пост
# 772
Агнешко със зелен лук,чесън ,джоджен и дробсърма
Виж целия пост
# 773
Печено агнешко с дроб сърма в пещ и зелена салата
Виж целия пост
# 774
Пиле с картофи на фурна, зелена салата, яйца, козунаци. По-голямата част от  семейството агнешко не опитва.
Виж целия пост
# 775
Зелена салата, яйца, дроб сърма, агнешки кюфтета, козунак. Традиционните неща за Великден.
Виж целия пост
# 776
Традиционно у дома приготвяме агнешко така- месото шпиковаме с чесън и моркови, отдолу с плънка от ориз и дреболии, а отстрани картофи.Завиваме с булото и печем.

Виж целия пост
# 777
Агнешко, дроб сърма, козунаци, по много от всичко😄
Виж целия пост
# 778
Агнешко с дроб сарма и козунаци
Виж целия пост
# 779
Агнешко на фурна
Втриваме сол, червен пипер и масло в месото. Добавяме малко вода на дъното на съда за печене,  завиваме с алуминиево фолио и печем на 180 гр, с вентилатор, 2 часа. Махаме фолиото, поливаме месото със соса, който се е получил и печем още 1-1,5 часа. Хапваме го със зелена салата, яйца и пресен чесън.


Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия