За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 24 927
  • 739
# 690
На дъщеря ми едни керамични с хубав гланц също гъбясали..Бяха добре изсъхнали след миене ,в тънък найлонов плик,между всяка имаше хартиена салфетка.Казва,че миришели на манатарки 🤣 и ме пита дали да ги ползва или хвърля 🤨

Трябва ми рецепта за бързи и вкусни локумки 😋
Мас,масло или олио да ползвам?
С кокосово масло дали ще стане 🤔
Виж целия пост
# 691
Doli, а защо ги държи в найлонов плик?
Виж целия пост
# 692
Скрит текст:
На дъщеря ми едни керамични с хубав гланц също гъбясали..Бяха добре изсъхнали след миене ,в тънък найлонов плик,между всяка имаше хартиена салфетка.Казва,че миришели на манатарки 🤣 и ме пита дали да ги ползва или хвърля 🤨

Трябва ми рецепта за бързи и вкусни локумки 😋
Мас,масло или олио да ползвам?
С кокосово масло дали ще стане 🤔

https://ipeychev9.blogspot.com/2014/08/blog-post_29.html
Виж целия пост
# 693
Трябва ми рецепта за бързи и вкусни локумки 😋
Мас,масло или олио да ползвам?
С кокосово масло дали ще стане 🤔
Не сме (рецептата ми е от мама) ги пробвали с кокосово масло, не знам как биха станали с него, заповядай - https://morrennaa.blogspot.com/2013/04/blog-post_13.html
Бавното им е навиването. Simple Smile
Виж целия пост
# 694
Doli, а защо ги държи в найлонов плик?
Забравени и неползвани от миналото лято.Аз ги мих,суших,опаковах и преди дни решила да ги ползва 🤨

Скрит текст:

Локумките и подобните арменски сладки различават ли се много на вкус?
Виж целия пост
# 695
Линк може ли?
Нали са нови?
Виж целия пост
# 696
Изглеждат нови, но едва ли са такива и са описани като "използвани". И да дам линк не е магазин, а търговец и купих всичките.
Потърси с търсачка какво има.
Виж целия пост
# 697
Как да съхраня лозови листа за зимата - в буркани, в камерата? Досега съм купувала, когато се налага, но не ми харесват.
Виж целия пост
# 698
Лично на мен в буркани ми харесват повече, но свеки ги прави, аз съм само консуматор 😁 Ако искаш ще питам за рецепта
Виж целия пост
# 699
Виждала съм на рулца в пластмасови бутилки от половин литър. Личен опит с тази техника нямам.
Виж целия пост
# 700
Може ли да сменя с нещо маскарпонето в следния крем за торта :
250мл сметана за разбиване
125гр маскарпоне
2сл пудра захар
Според вас какво ще е подходящо - крема сирене примерно?
Виж целия пост
# 701
Може ли да сменя с нещо маскарпонето в следния крем за торта :
250мл сметана за разбиване
125гр маскарпоне
2сл пудра захар
Според вас какво ще е подходящо - крема сирене примерно?
Или рикота, бидейки несолена.  Иначе и с крема сирене става.
Виж целия пост
# 702
Как да съхраня лозови листа за зимата - в буркани, в камерата? Досега съм купувала, когато се налага, но не ми харесват.
Бланширам във вода със сол и лимонтозу, изцеждам,   завивам по 15-на на рулце, изстисквам с ръце и добре завити в пликчета във фризера.
Виж целия пост
# 703
Момичета, иска ми се да пренеса кутия със сарми в продължение на 3-4 часа без хладилна чанта.
Въпросът е как най-удачно да ги съхраня?
Дали да ги сваря първо и после охладени или сварени и замразени, докато стигна ще се размразят и трети вариант без да ги варя предварително (това ми се струва най-добре) да ги замразя една вечер и на следващия ден да ги пренеса.
Виж целия пост
# 704
Нищо им няма за 4 часа според мен.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия