Ooo, това неЩо е много иzдокарано, аz я двам по_джаста праста. Ако само пандиШпана се пе4е, то другото готови кремове ли са? И в кави форми4ки? Аха, или тиЩе го правиШ в една голяма форма?
Нико, не намерих рецептата за карамелизираните ябълки.
1 ч.ч захар с 75 гр. масло се слага в тавичка и на котлона, трябва да се карамелизира.
през това време белиш и режеш натанки резенчета ябълки, около 4-5. с дюли става още по-вкусно.
ябълките трябва да станат прозрачни.
махаш от котлона и охлаждаш.
тестото е кексово.
за него нямам рецепта.
тестото се излива отгоре и се пече, после се обръща като твоя сладкиш.
снощи започнах да правя оназ чудесия, ще има 2ра версия...
жълтото е манго мус, а по светлото отcтрани е бананов мус.
при мен се втечниха доста...
пак ще пробвам де...
иначе правиx в тортена форма, предполагaм, че й в чаша ще стане...