Как се панират кладници?

  • 16 058
  • 22
Има ли нещо специфично в панировката?
Не остават ли сурови (колко време долу горе се пържат?)

Благодаря за отговорите   bouquet
Виж целия пост
# 1
извинявам се,но какво са кладници?
Виж целия пост
# 2
Гъбки Simple Smile
Виж целия пост
# 3
мерси много   bouquet
не стават ли по обичайния начин с яйце и брашно?
Виж целия пост
# 4
ами не знам, не съм панирала никога гъби...
ама как се прави тази панировка
първо в яйцето, после в брашното и накрая пак в яйцето?
Виж целия пост
# 5
да,аз така панирам месо и чушки.предполагам,че и гъби може  newsm78
свеки пък,разбърква яйцата с брашното на каша и топи месцето и първи-нейния вариянт е много мързелив  Joy (но си мисля,че слагаше и нещо друго в панировката)
Виж целия пост
# 6
Галета?


Мерси, ще пробвам яйце-брашно-яйце пък каквото стане.


  bouquet
Виж целия пост
# 7
Яйце, брашно+ малко сол и после пак яйце. Не остават сурови, много са хубави.
Виж целия пост
# 8
Яйце, брашно+ малко сол и после пак яйце. Не остават сурови, много са хубави.
така найстина стават хубави,друг вариант е и с галета,но за гъбите може и да не стане  newsm78
иначе аз много обичам да панирам със сусам
Виж целия пост
# 9
Аз правя каша/тесто от брашно, яйце и бира/газ. вода, топя в него кладницата и пържа, колкото позволява панировката... става страхотна панирана кладница.
Благодаря за подсещането, ще направя тези дни. Grinning
Виж целия пост
# 10
извинете но от къде ги купувате (или сте си ги набрали)
и каква е цената  newsm78

  chef
Виж целия пост
# 11
Аз обичайно от Била ама цената не мога да кажа... във всеки случай абсолютно поносима.  Simple Smile
Виж целия пост
# 12
Към 4 лв е един килограм.

Балгодаря на всички!
Морена, сигурно ще пробвам твоята панировка...обожавам да има бира  Simple Smile
Виж целия пост
# 13
Аз правя каша/тесто от брашно, яйце и бира/газ. вода, топя в него кладницата и пържа, колкото позволява панировката... става страхотна панирана кладница.
Благодаря за подсещането, ще направя тези дни. Grinning

питах свеки и тя каза,че прибавя бира.тази панировка,тя ползва за всичко
не съм яла такива гъби.тези дни ще купя и ще няправя   bouquet
Виж целия пост
# 14
не съм яла такива гъби.тези дни ще купя и ще няправя   bouquet

Много са вкусни......Аз не ги панирам...Така си ги пържа със сол....Обядвала съм само пържени кладници с хляб и ми е било много вкусно! Засищат!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия