За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема - 30

  • 29 349
  • 728
# 690
Моля дайте сполучлива рецепта за сладко от тиквички!
Виж целия пост
# 691
Моля дайте сполучлива рецепта за сладко от тиквички!
Shocked Не съм чувала, ще ми интересно
Виж целия пост
# 692
Още едно питане - имам една течна сметана в хладилника, изостанала.. дайте идея какво да я направя..
На нея пише, че може да се ползва и в сладък вариант.. та ако може за нещо сладко..
Виж целия пост
# 693
И аз имам една изостанала, но сигурно ще направя сосче за някое месо...
За нещо сладко.. Аз правя торта с готови блатове и въпросната сметана, която разбивам на сняг. За сироп ползвам или някаква плодово мляко или натурален сок според вкуса. У нас най-върви комбинацията банани с шоколад.. мнооого шоколааааад!  Mr. Green

Друго за което се сещам е да я загрееш, да сложиш шоколад в нея да се разтопи. В голяма купа или малки купички да сложиш бишкоти и да залееш със сместа.  Peace
Виж целия пост
# 694
Мерси..
А за крем-брюле, дали ще ми се получи  Embarassed не съм правила досега
Виж целия пост
# 695
И аз не съм... не ми е от любимите Simple Smile
Виж целия пост
# 696
Дайте идея какво да приготвя с зелен пипер, от този големия за пълнене който е . Но да е различно от пълнени чушки с ориз и кайма или със сирене и яйце.
Виж целия пост
# 697
Изпечи ги и на салата,можеш и мен да поканиш  Mr. Green Можеш да направиш мишмаш също,чушки с доматен сос.
Виж целия пост
# 698
За каненето - ще те поканя!  Но те са от тънките, трудно се белят и като ги изпека ...съвсем нищо няма да остане.
Иначе миш-маш е идея /но пък него го обичаме с печен и белен пипер. Иначе - заповядай да хапнем!  chef
Виж целия пост
# 699
Аея, става и за крем брюле, само трябва да увеличиш захарта щом като твоята сметана не е сладка. Виж в тортената тема, там рецептата за еклерова торта ( от сайта на Бон апети) е много сполучлива и е с такъв крем. 
 Иначе можеш да си направиш обикновен пудинг с варене на доктора и след като изстине да му добавиш разбита подсладена сметана - става пухкав крем с вкус на сладолед ( поне според мен).
Виж целия пост
# 700
Ох... Confused... правих крем-брюле!
Не ми се получава, не знам защо.. в последно време всичко което правя не става.. крем брюлето ми понапълних купичките и то прелива сега в печката.. и не се получи така както трябва да се получи, май.. Sad
Но.. останаха белтъците от крем брюлето, какво да направя с тях.. сещам се единствено за целувки, ама не ми се бърка толкоз.. нещо друго - няма значение сладко или сорено.
Виж целия пост
# 701
Можеш да ги замразиш, когато т потрябват ги вадиш един ден преди това в хладилника. Годни са 1 м.
Виж целия пост
# 702
Кое да замразя?
Виж целия пост
# 703
Белтъците, де Wink
Виж целия пост
# 704
Но.. останаха белтъците от крем брюлето, какво да направя с тях.. сещам се единствено за целувки, ама не ми се бърка толкоз.. нещо друго - няма значение сладко или сорено.
Aко все още се чудиш ,ето едно предложение от мен. Simple Smile

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,2136.msg124768.html#msg124768
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия