Коледно настроение! - 3

  • 109 605
  • 856
# 570
В бонбоните "Рафаело" по рецептата на
Натлина, които са с вафлените кори може ли да
се замени сухото мляко с подсладено кондензирано?
И ако може колко да се сложи?


В Пловдив от къде може да се купят боички,
но не тези които се продават в Метро?
Виж целия пост
# 571
   Момичета сърдечни поздравления за всяка една от вас и за старанието , желанието и любовта , които просто са в тонове количество в тази тема!  bouquet

  Следя я с огромно удоволствие , нямам време даже да се запиша... у нас месец декември е двойно по-натоварен с 2-ма рожденика , една годишнина в допълнение.
  
  Но 10 дни преди финала- да се запиша и аз с няколко снимки ( снимах само меденките и едни захарни бисквити, всичко друго е прибрано в кутии и ще се опитам да снимам непосредствено преди празниците)




 Приятни и спорни приготовления на всички!
  
Виж целия пост
# 572
Миналата Коледа правих Рафаело ( с кондезирано мляко и кокосови стърготини)  и ги подарих, чек след десетина дни. Купих едни страхотни кутии от Юск ( Сф ), намачках малко тънка цветна хартия и сложих бонбонките вътре. От горе една декоративна хартиена връв с панделка и стана идеален подарък за всяко роднинско семейство, с което се видяхме по празниците. Самите кокоски ги овъргалях с цветен кокос, а от вътре си е бял.

Виж целия пост
# 573
Аз искам пак да попитам за тези бонбони Рафаело, че съм малко в чуденка  newsm78
В рецептата пише една консерва кондензирано мляко, но аз си купих такова в бутилка. Та колко гр или мл се има впредвид?  Grinning
Иначе за отчета вчера си направих линцеровите сладки, добре че направих двойна доза  Mr. Green Много хубави станаха, но с помощник на 2 години просто цялата къща е мазало  Whistling Но са някак твърдички, дали ще омекнат като престоят  Thinking
Айде спорен ден на всички   bouquet
Виж целия пост
# 574
Цитат
Аз искам пак да попитам за тези бонбони Рафаело, че съм малко в чуденка   
В рецептата пише една консерва кондензирано мляко, но аз си купих такова в бутилка.
Подсладеното кондензирано мляко е гъсто,като много гъста боза.
Това,което си купила ,не е ли рядко,като прясно мляко?
Иначе консервата е 395 гр.
Ако твоето е рядко,предполагам,че трябва да сложиш половината на 395,за да станат бонбоните.
Спорна седмица на всички!    Hug
Виж целия пост
# 575
Видях невероятни къщички и меденки.
Мариета, Джемма, Петя, Бетина, Дина...останаха ми очите  Heart Eyes

Аз снощи украсявах нашите меденки. Нищо общо с вашите, но с 6 годишен помощник с претенции  Laughing мацаницата е голяма  Crazy Crazy Crazy. Не съм ги снимала, ще го направя и ще ги покажа.
Планирам тези дни ванилени кравайчета и медена къщичка, но на щолена така и не му дойде редът. Ще се яде купешки явно.
Виж целия пост
# 576

В Пловдив от къде може да се купят боички,
но не тези които се продават в Метро?


в кв. Тракия бл. 134 мисля че беше, имате магазинче за сладкарски консумативи и всякакви джунджурийки
Пусни търсене на фирма Торнадо, дано не бъркам номера на блока
Виж целия пост
# 577
Здравейте момичета, страхотни сте, вчера и аз се пробвах и за пръв път направих Коледна къщичка, до сега дори меденки не съм правила, мисля, че като за пръв път не е лошо: http://picasaweb.google.com/sisi80g/KolednaUkrasa2010?authkey=Gv … 51190839815066994
Виж целия пост
# 578
Пеп–4о, благодаря много!  bouquet
Намерих фирмата.
Адресът е ЖК"Тракия" бл.104А, давам го
в случай, че и някой друг го интересува.
Виж целия пост
# 579
  bouquet
Виж целия пост
# 580
Ей ме на и мен в тази прекрасна темичка.....прекрааасна е... много съвети, много красота... и аз ще опитам, но тази година ще се уча, догодина ще се похваля и аз:)... на тази бяла приказка навън много й отива да се правят сладки   chef
Виж целия пост
# 581
Ето ги и моите украсени медени елхички:

Georgieva, страхотна къщичка, и въобще всичко както си го проектирала, е много симпатично   bouquet
Виж целия пост
# 582
Еми не устоях  Blush Бях се зарекла да не правя нищо предварително/щото домашните много мишкуват посред нощ/,но издържа ли се на тези красоти.Поздравления за всички   bouquet
Благодаря отново на Селма за чудесната рецепта на Медовик за 1 час.Използвах техологията в нея за направата на тези меденки.

От мен едни Меденки от "Медовик"



Едва можах да прибера няколко меденки в кутия/за да разбера дали се втвърдяват/ и да направя снимка.
Виж целия пост
# 583
Здравейте Simple Smile

Аз снощи украсих няколко меденки, а днес слепих линцеровите сладки. Ще пусна снимки като съм готова с всичко. Забелязах, че меденките ми са още доста твърди. Дали ще омекнат за една седмица и дали да сложа ябълка в кутията? Меденките са по рецептата на Джули. Мерси много!
Виж целия пост
# 584
Здравейте. Извинявам се предварително, ако повтарям, но не мога да изчета цялата тема. Някой знае ли как се прави ТИКВЕН ПАЙ и ЯЙЧЕН ПУНШ? Че не можах да намеря рецепта...  newsm78
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия