БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 34 811
  • 735
# 585
линка екъм сайт маркиран като спам.... копирай самата рецепта в темата за да можеш да получиш отговор.

За хумус се използва сусамов тахан.
Виж целия пост
# 586
Пепчо,пече се вече повече от час и все още е много течно.Не знам защо така не се сгъстява.
Виж целия пост
# 587
на колко гградуса е?
Виж целия пост
# 588
линка екъм сайт маркиран като спам.... копирай самата рецепта в темата за да можеш да получиш отговор.

За хумус се използва сусамов тахан.
Мерси!
Виж целия пост
# 589
А като я разбъркаш с лъжичка, не се ли хомогенизира съвсем? Защото на мен често ми се случва да остане един пръст олио отгоре или нещо с цвят на майонеза, но гъстота на олио, но с малко объркване след разбиването се оправя и става супер.

Здравейте и днес!

Днес майонезата СТАНА!  Много съм щастлива. Сложих едно яйце и на тънка струйка сипвах течността от снощи. Иииииии стана. Много е хубава. А пасатора и той е ..... мечта.

Лабрекс, бонбонче, много ви благодаря за съветите и търпението  bouquet  bouquet  bouquet newsm20
Виж целия пост
# 590
Днес майонезата СТАНА!  Много съм щастлива.

Браво! Ще ти върши работа пасаторът! Hug  bouquet
Виж целия пост
# 591
Пепчо,извинявам се,че чак сега отговарям,но малката ми вдигна темп.
Крем карамела се получи перфектно,стана идеално гладък,чак не мога да повярвам.Пекох го на 160гр.около час и нещо и после увеличих градусите на 200 за дестина минути като следях водата да не завира,може би е трябвало от самото начало да го включа на по високи градуси.Оставих го да изстине във фурната както ти ме посъветва и стана ммммм....чуден.Много ти благодаря за отзивчивостта  bouquet  bouquet  bouquet
Виж целия пост
# 592
  bouquet браво на теб! Но не увеличавай температурата на печене. Добре е така.
И бързо да ти оздравява  дъщеричката  Hug
Виж целия пост
# 593
Щом казваш няма да увеличавам,слушам и изпълнявам Laughing  bouquet
Благодаря за пожеланията за малката ми муцунка Hug
Виж целия пост
# 594
Здравейте,
ще правя крем от течна сметана и шоколад, но мисля да сложа и готварска боя. Според рецептата първо се затопля сметаната и се разтваря вътре в нея шоколада и после се слага в хладилника и на следващия ден се разбива на крем. Кога да сложа боята? Преди или след хладилника, да не ми втечни крема?? newsm78 Rolling Eyes
Виж целия пост
# 595
Лурдес, какъв цвят мислиш да слагаш... или с бял шоколад ще е? Че черен или млечен шоколад ще оцветят в кафяво. Та както и да е де... ако ще слагаш боя сложи я в сметаната преди останалите стъпки. Силно ти препоръчвам обаче да направиш ганаша така - разбиваш сметаната и в нея добавяш на тънка струйка и бъркайки разтопения и поохладен шоколад. Работа за нула време и с гарантиран резултат.
Виж целия пост
# 596
Морена, с бял шоколад.  Peace  Благодаря за инструкциите.

И още един въпрос ooooh! - ще пека мъфини в силиконова форма, и не знам дали трябва да мажа с олио например стените на формата? Няма да ги пека във хартиена формичка, тогава трябва ли да се сложи задължително харт. формичка или с олио ще стане също?
Виж целия пост
# 597
Някой гледа ли предаването @Само с резервация@ по Fine Living?
Интересува ме  рецептата на Юфка от каламари която направи готвачката в 103 епизод Thinking
Виж целия пост
# 598
Имам сварени макарони, но така стана, че не можахме да ги изядем, и сега имам почти един пакет. Някави идеи да имате какво мога да направя с тях?
Виж целия пост
# 599
Имам сварени макарони, но така стана, че не можахме да ги изядем, и сега имам почти един пакет. Някави идеи да имате какво мога да направя с тях?
на фурна , с кайма и дом.сос , с гъби и дом.сос  и т.н.  Laughing
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия