Кроасани

  • 27 454
  • 142
# 105
Не съм, нямах време. Ей сега ще ида да го изровя от темата Hug
Виж целия пост
# 106
Момичета , може ли един бърз въпрос: в рецептата има на две места масло, а в описанието - само на едно. Аз ли нещо не прочитам правилно? в тестото слага ли се масло?
За това между слоевете е ясно ...
Благодаря ви.
Виж целия пост
# 107
Аз ли нещо не прочитам правилно? в тестото слага ли се масло?
--------------------------------

За това между слоевете е ясно ...
 "Разтворете маята във водата. Смесете брашното със захарта и солта. Направете кладенче и сипете маята и млякото. Замесете тесто и добавете маслото. За 5-6 минути омесете гладко тесто.
.............................................

На следващата сутрин извадете маслото за 15-20 минути на стайна температура, след това го сложете на пекарска хартия и го увийте по показания на снимките начин. ..."
Виж целия пост
# 108
Благодаря Морена  Embarassed, явно съм изморена и май да не ги почвам...

А миналата година ги правих , но съм забравила   bouquet
Виж целия пост
# 109
Изглеждат много апетитно, но все още не мога да се наканя да ги направя Simple Smile
Виж целия пост
# 110
И аз ще опитам рецептата. Отдавна искам да правя за детето истински кроасани  Simple Smile Е, не само той ще си хапне от тях  Crazy
Виж целия пост
# 111
Страхотни кроасани! Вчера и аз за първи път се престраших да направя кроасани, само че по рецепта на моята приятелка. (Рецептата е тук http://rossirecipes.blogspot.com/2014/04/blog-post_7.html). Добре се получиха. Вече добих кураж и ще пробвам и тази рецепта, изглеждат страхотно, браво Morena!
Виж целия пост
# 112
Рецептата е супер, обожавам тези кроасани Heart Eyes
Виж целия пост
# 113
Morena, хиляди благодарности за споделената рецепта   bouquet   bouquet   bouquet
Ако трябва с една дума да се опишат - страхотни, но тя не е достатъчна!!!
Ако не ги бях опитала, цял живот щях да съм в заблуда, че съм яла кроасани  Laughing
Ето ги, миличките, вече само на снимка, защото скоростно бяха изядени.  Joy

Виж целия пост
# 114
mistery, много се радвам, че си опитала и са ви харесали.  Hug   Чудни са станали, поздравления!   bouquet
Домашното си е вкусно, мдааа...   Simple Smile
Виж целия пост
# 115
Може ли да се използва кафява захар?
Виж целия пост
# 116
Може ли да се използва кафява захар?
Не мисля, че е добра идея. Кафявата захар си е за друг вид сладкиши.
Виж целия пост
# 117
Е, не - това ми оставаше: със слабите ми ангели към кроасани с масло да попадна на тази тема  Laughing

Скоро ще се пробвам!  Mr. Green
Виж целия пост
# 118
Страхотни кроасани! Вчера и аз за първи път се престраших да направя кроасани, само че по рецепта на моята приятелка. (Рецептата е тук http://rossirecipes.blogspot.com/2014/04/blog-post_7.html). Добре се получиха. Вече добих кураж и ще пробвам и тази рецепта, изглеждат страхотно, браво Morena!
Благодаря!  Grinning
 Пробвай, да видиш разликата. Simple Smile  Тези, които си правила, са с обикновенно маяно тесто. Пък баш кроасаните са с маслено такова.

Феичка, да ти е сладко!  Simple Smile
Виж целия пост
# 119
Има ли значение маслото /производителя/? Вчера правих бутер тесто/брашно, вода, масло/ и по време на печене всичко плувна в масло. Направо се пържеше тестото  ooooh!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия