БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 37 795
  • 755
# 15
 Момичета и  Бонго
дайте идея за диетични овесени бисквити със сушени плодове /пресни плодове/  и ядки, но без брашно и без подсладители.
Виж целия пост
# 16
И аз благодаря за темата и отговора на питането ми за картофите. Оставих ги във вода и днес ще ги готвя.

Сега имам нов въпрос. Утре ще имам следобедни гости на кафе и торта,но ми се иска и нещо солено да има за хапване. Дайте идея за някой лесен солен кейк или нещо друго лесно и бързо за приготвяне!
  Палачинкови кифли . Късат се , слага им се какъвто искаш солен (че и сладък ) пълнеж . Супер бърз и лесен вариант и за неочаквани гости .  Grinning
Виж целия пост
# 17
благодаря за темата   bouquet ще  радвам се на хубавите ви рецепти  и тук  Hug
Виж целия пост
# 18
Може ли изпитана рецепта за мъфини/кексчета със сладко от череши?
Виж целия пост
# 19
Може ли изпитана рецепта за мъфини/кексчета със сладко от череши?
от мъфинската тема не може ли да си харесаш нещо ?
Виж целия пост
# 20
ето мъфини с лимон и бели череши http://pep-4o.blogspot.com/2010/03/blog-post_19.html  но не пречи и с червени череши да е сладкото.
 Но мисля че и в други мъфини може д а го вложиш


Маце
, галета го правих по тестото - постен галет на ЛАбрекс , ето  преди печене http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?action=dlattach;topic … tach=124632;image
и парченце изпечено http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?action=dlattach;topic … tach=124634;image
черешите са пресни, като разточих тестото поръсих отдолу с галета, защото си пускат сока, а отгоре ги поръсих със захар
Виж целия пост
# 21
Привет!
Може ли някой да ми каже колко време се вари елда?Също така ако може да ми предложите и някоя изпитана рецепта Blush
Само да допълня,че ми се ще зрънцата да останат хрупкави.Мисля си да ги сваря и после веднага да ги облея със студена вода.Дали ще се получи?За пръв път ще я приготвям тая елда,моля някой по-запознат да помогне.
Виж целия пост
# 22
Привет!
Може ли някой да ми каже колко време се вари елда?Също така ако може да ми предложите и някоя изпитана рецепта Blush
Само да допълня,че ми се ще зрънцата да останат хрупкави.Мисля си да ги сваря и после веднага да ги облея със студена вода.Дали ще се получи?За пръв път ще я приготвям тая елда,моля някой по-запознат да помогне.
двайсетина минути. Направи си я със сирене и масло. Или пък някаква запеканка с месце, лук, гъби, морков.....
Виж целия пост
# 23
  Елдата приготвям на око .
  За да остане по-хрупкава , не трябва да се разварява и да й се слага много вода .
  Посмъртно не бих й сложила сирене . Laughing
  Масло , да !  Heart Eyes (Има и нещо като виц . "- Как да се направи по-вкусна кашата с масло ? - Да й се добави още масло ! " )

  Ето една рецепта ,но е за фурна .  Peace

   Лабрекс има хубави идейни рецепти с елда(гречка) .  Peace
Виж целия пост
# 24
Елдата може да се запече и на сух съд преди варенето. Става още по-вкусна. Аз слагам медец после.  Heart Eyes
Виж целия пост
# 25
Благодаря  bouquet
Виж целия пост
# 26
И аз благодаря за темата и отговора на питането ми за картофите. Оставих ги във вода и днес ще ги готвя.

Сега имам нов въпрос. Утре ще имам следобедни гости на кафе и торта,но ми се иска и нещо солено да има за хапване. Дайте идея за някой лесен солен кейк или нещо друго лесно и бързо за приготвяне!

Ето едни лесни и вкусни Пикантни соленки

Привет!
Може ли някой да ми каже колко време се вари елда?Също така ако може да ми предложите и някоя изпитана рецепта Blush
Само да допълня,че ми се ще зрънцата да останат хрупкави.Мисля си да ги сваря и после веднага да ги облея със студена вода.Дали ще се получи?За пръв път ще я приготвям тая елда,моля някой по-запознат да помогне.

Две рецепти с елда:
Запеканка с елда и извара
Гъби на фурна с елда и сметана
Виж целия пост
# 27
alys, Пеп-4о Благодаря!
Поне сега знам кой беше показал черешовия галет Mr. Green
Гледах го на Лабрекс, ама е постен. Мъжкото мрънкало не знам дали ще яде...исках да е маслено.
Намерих рецепта от вкуснотеката на lanvinka http://vkusnoteka.blogspot.de/2013/06/blog-post_5.html
Виж целия пост
# 28
  Маце, този е маслен  ,ако все-още те интересува .  Peace
Виж целия пост
# 29
 Здравейте!

 Искам да направя пърленки. Отдавна се каня, гледам в нета рецепти, но не се захващам.

 Ще ми предложите ли изпитана от вас рецепта за пърленки, но да се пекат на оребрена скара. Не искам във фурна.

 Ще споделя и резултата после.  Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия