БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 37 792
  • 755
# 750
Искам да направя макарони на фурна в йенско стъкло. Откакто ми се пръсна една купа в печката не съм го ползвала. Как трябва да се процедира,за да не става подобен фал? Да не ми е загрята фурната и да е пусната да  загряването и отгоре, и отдолу ли?
Печа в йена и не съм имала проблеми. Важното е да я поставяш в студена фурна и после включваш градусите и да се затопля равномерно. След като е готово, поставям йената в/у дъска да изстива.  Винаги ползвам вентилатор.  Peace
Виж целия пост
# 751
Мама Цоцоланка е отпуска и ако няма друг кандидат аз ще пусна новата тема  Blush
Виж целия пост
# 752
давай  Peace

abs , сложи сметаната, да поври  с кюфтетата (трябва да махнеш водата, в която са варени, нали?) като поври 10 мин. сметаната с тях, сложи маслото и бъркай.  То ще посгъсти соса. Но кюфтета, сметана и кашкавал наистина ще стане доста тежко. Може разбира се. Но по-добре сложи на сметаната и маслото лъжица царевично нишесте - няма да го усети.
 
Виж целия пост
# 753
А бе и аз все съм си мислела, че пяната е мръсотия  Laughing Но щом не е - смело мога да запържвам. То вярно, като правя пилешко филенце на скара, не го варя предварително.
Сърдечно благодаря   bouquet
Виж целия пост
# 754
Скрит текст:
Девойки и Бонго, пуснете нова тема, когато трябва.......аз отивам малко на почивка.......

може би никой не е забелязал поста на Цоцоланка
Виж целия пост
# 755
Новата тема
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия