Та малко за настоящето, обожавам да готвя, да ям, да чета кулинарни списания и книги ( имам вече доста богат набор от такива ) да гледам кулинарни предавания и не на последно място да ходя на ресторант! Това си е цяло приключение. Като започнем от избирането на ресторанта, до интериора, менюто, избора на храна и разбира се, опитването... Как е приготвено месото, колко дълго или каква подправка е сложена в соса ( или както казва моят приятел " Стига си правила аутопсия на храната " ). Всички тези неща, най вероятно са скучни за хората които не влагат много чувство в храната, но хората като мен предполагам ме разбират напълно! На този етап от живота ми готвенето е само хоби, но съм все пак само на 19 и силно се надявам един ден това да бъде моята професия.
За мен ще бъде невероятна възможност да присъствам на такова събитие!