Бъдете сред публиката на кулинарните Оскари – Бокюз д'Ор

  • 4 132
  • 18
# 15
Честно казано, не мога да кажа точно в кой момент се запалих по кулинарията. Имам спомен как от малка обичах да се въртя покрай майка ми и баба ми, да облизвам сместа за кекса от купата, или да пробвам неизпеченото тесто за курабийките... С времето започнах да готвя разни елементарни неща, с цел да помагам и да отменям майка ми, но колкото повече готвех, толкова повече желание изпитвах да пробвам още и още...
Та малко за настоящето, обожавам да готвя, да ям, да чета кулинарни списания и книги ( имам вече доста богат набор от такива ) да гледам кулинарни предавания и не на последно място да ходя на ресторант! Това си е цяло приключение. Като започнем от избирането на ресторанта, до интериора, менюто, избора на храна и разбира се, опитването... Как е приготвено месото, колко дълго или каква подправка е сложена в соса ( или както казва моят приятел " Стига си правила аутопсия на храната " Grinning ). Всички тези неща, най вероятно са скучни за хората които не влагат много чувство в храната, но хората като мен предполагам ме разбират напълно! На този етап от живота ми готвенето е само хоби, но съм все пак само на 19 Simple Smile и силно се надявам един ден това да бъде моята професия.
За мен ще бъде невероятна възможност да присъствам на такова събитие!
Виж целия пост
# 16
Обичам да готвя, защото резултатът от готвенето е всеки път уникален.
Виж целия пост
# 17
Обожавам да прекарвам време в кухнята, защото ми доставя удоволствие. Като малка винаги се въртях около майка ми и бабите ми като готвеха. От там съм наследила любовта към кулинарията.
Виж целия пост
# 18
Изтеглени са късметлиите, които ще получат покани за кулинарното събитие Бокюз д'Ор.
Това са:
Love!
vili80bg
съпружка
Casyopea B
dreamboat

Честито!


На петимата потребители ще бъде изпратена информация на лично съобщение във форума за начина на получаване на поканите.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия