Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Изневяра страст любов и трудният избор

  • 15 500
  • 93
Здравейте на всички!
Искам да споделя с Вас, моята история. Имам тригодишна връзка, в която за жалост скандалите, вечните обиди, ревността от страна на партньорът ми, влошиха чувствата между нас. Имало е моменти, в които сме били пред раздяла, заради жестоки обиди и психо тормоз от негова страна, но винаги прощавах. Така, постепенно се оставих на течението и рутината в отношенията ни. Научих се на търпение, но чувствата ми не са същите. Сексът се превърна в кошмар за мен. Не исках да ме докосва, не го чувствах както преди. За щастие или не, се запознах с друг мъж. Той се оказа обвързан с малко дете. Пишехме си само през Интернет. Имахме много сходни интереси и някак си в общуването си се влюбихме един в друг. Събрах смелост и излязох с него на кафе. Оттам се започнаха разговори, споделяне, колко сме нещастни и двамата, как е трябвало да се открием по –рано и т.н. Аз се опитвах да се откъсна от него, въпреки чувствата си, защото бях обвързана, въпреки неволите си с постоянния си партньор. Казах ,че никога няма да стана любовница на семеен мъж, още повече, че детето му беше едва на 3 годинки. Пълен кошмар и болка! Изпитвах угризения и никога не си позволих да му се отдам изцяло. Искаше да му стана любовница, искаше; цитирам негови думи ; „бъдем дискретни в любовта си, така нямало да има наранени. Но аз отказвах и се разделихме. Много се влюбих в него, мислех постоянно за всичко, което се случи така неочаквано между нас..Изгарях за него! Изпитвах страст, любов, желание и всичко. Но не си позволих нищо.
Една сутрин прочетох имейл от него, че с жена му са се разделили, тя заминала при друг и той, разбира се беше съкрушен. Обича детето си много и страда за него. Аз проявих разбиране и съчувствие. Подкрепих го. Излизахме, говорехме много. Не издържах и една вечер просто му се отдадох. Последва бурна връзка. Беше най- хубавия и същевременно най- тежкият момент в живота ми. Чувствах се желана, но също така и объркана, наранена разбита отвътре – изневерих на приятеля си. Неговата жена го беше напуснала, той беше свободен, но аз -не! Плачех и още страдам. Не мога да повярвам, как извърших това! Та, този мъж никога нямаше да остави семейството си, за да бъде с мен( аз никога не съм го искала от него и никога нямаше да го поискам!), а сега той иска от мен да се разделя с постоянния си партньор, за да бъда с него! Казах му, че съм твърде наранена от всичко. Поисках време. Критикува ме, каза ,че винаги е имал повече за губене от мен. Чувствам се объркана, несигурна в емоциите си и към двамата. Привързана към старият си партньор, но той ме съсипва със скандали ,нерешителност, вечно хленчене, твърди, че ме обича.Но.... не се чувствам щастлива... Знам ,че сгреших че му изневерих. Може би, е крайно време да се разделим, но не мога да остана и с другия. Той все още обича жената, която е дала живот на дъщеря му. В уикендите, тя винаги идва с детето у тях и тогава ме моли да не му се обаждам. Държи нейна снимка на десктопа си- все още, въпреки, че твърди ,че няма  чувства към нея. Някой ден, щял да ни запознае. Според мен, иска да си върне семейството, а аз само запълвам празното болно място в душата му. Sad Не искам да страдам повече, не искам и други да страдат, заради моите грешки! Моля за съвет от вас, които като странични наблюдатели, бихте били по – адекватни от моята разстроена и объркана психика. Аз смятам ,че и двамата не са подходящи за мен. Щом съм изневерила веднъж, значи нещо ми е липсвало. Щом не съм сигурна в другия, значи просто трябва да остана сама. Не очаквам да ме галите с  паче перо, но не очаквам и да ме съдите, прекалено строго.
Благодаря за разбирането на всички.
Виж целия пост
# 1
Здравей, не,  лично аз нямам и най малкото намерение да те съдя!! Първо, от целият този текст, ако съм разбрала нещо, то е че трябва да се разделиш с твоя човек. Ще се обоснова: в текста 90% споменаваш твоя мъж, ти не задаваш въпрос как да оправиш нещата и какво да направиш за да си възвърнеш страстта, а обясняваш за онзи и неговата така наречена бивша, ама то бивша бивша .... колко пък да е бивша ??? Махни се от този триъгълник, квадрат или както искаш го наричай.  Не разбрах на колко години си, но щом си толкова объркана не си престаряла, че да си блъскаш главата толкова. Майната им. Единия - жена,  дете ... пък другия въобще не ти се вписва в картинката.  Седни и помисли, има ли смисъл да се тормозиш, като може да си живееш живота и да намериш човек, който найстина да е за теб. В една връзка, ако има напрежение .... късмет, стискам палци да вземеш най-правилното решение за себе си !!!  Hug
Виж целия пост
# 2
И аз съм на мнение да се разделиш с приятеля, който те тормози психически. Другото само ще си дойде.
Виж целия пост
# 3
Аз смятам ,че и двамата не са подходящи за мен.
Това е  Peace
Виж целия пост
# 4
Аз също съм на мнение, че нито един от двамата не ти трябва. Също мисля, че и нито един от тях не те заслужава.
Виж целия пост
# 5
Разкарай първия, това е най-важното.
Виж целия пост
# 6
Непрекъснати, дрязги, напрежение и кавги за глупости, ревност- ето това е тормоза със сегашния ми партньор. Може би, "психотормоз" беше некоректната дума, която използвах в темата си, но аз така съм се чувствала с него през повечето време. Вечно се опитва да ме контролира, да си налага мнението, иначе се старае да бъде грижовен, обаче някак си ме задушава. На мен ми писва вече и като му казах, че искам раздяла, се разпалка, каза, че ме обича. Почувствах се още по -ужасно. Sad
Напрежение, чувство на несигурност в другия. Не ми дава спокойствие, напряга ме. Ясно е всичко.
Трябва да се науча да уважавам себе си, за да ме уважават и другите. Прекалено съм лабилна и това трябва да го променя. Както и винаги да отстоявам и следвам принципите си. Звучи, елементарно, но всички грешим. Важно е да не са фатални грешките, които допускаме.
Виж целия пост
# 7
Трябва да се науча да уважавам себе си, за да ме уважават и другите. Прекалено съм лабилна и това трябва да го променя. Както и винаги да отстоявам и следвам принципите си. Звучи, елементарно, но всички грешим. Важно е да не са фатални грешките, които допускаме.

Сама си написала какво трябва да направиш и промениш.
Напусни сегашния си партньор, прекрати срещите с другия .
Успех.
Виж целия пост
# 8
Не си искала, но си се превърнала точно в любовница! Нито старият ти приятел е цвете, нито любовникът ти. Място за чувства с втория също няма! Увлякла си се - ок, но както виждам, ситуацията ти е ясна. Биеш шута и на двамата и търсиш своето място под Слънцето!! Peace
Виж целия пост
# 9
Първо това
Цитат
За щастие или не, се запознах с друг мъж. Той се оказа обвързан с малко дете. Пишехме си само през Интернет. Имахме много сходни интереси и някак си в общуването си се влюбихме един в друг. Събрах смелост и излязох с него на кафе. Оттам се започнаха разговори, споделяне, колко сме нещастни и двамата, как е трябвало да се открием по –рано и т.н.
пък после
Цитат
Една сутрин прочетох имейл от него, че с жена му са се разделили, тя заминала при друг и той, разбира се беше съкрушен.........този мъж никога нямаше да остави семейството си, за да бъде с мен.......... Той все още обича жената, която е дала живот на дъщеря му. В уикендите, тя винаги идва с детето у тях и тогава ме моли да не му се обаждам. Държи нейна снимка на десктопа си- все още, въпреки, че твърди ,че няма  чувства към нея. Някой ден, щял да ни запознае. Според мен, иска да си върне семейството, а аз само запълвам празното болно място в душата му.
Последно, обича ли жена си или е нещастен с нея и би искал да те е открил по-рано?

Права си, нито един от двамата не струва.
Първият е психически насилник, вторият е манипулатор и лъжец.
Виж целия пост
# 10
Истината е, че раздялата им се случи преди месец. Трябва да проявя разбиране, но има разни червени сигнали, които ме карат да се отдръпна. Историята ми е прясна, все още и затова се чудя какво да направя.
Това, което ме притеснява у втория са следните неща, които самият той ми е казвал:
 1.Казваше ми ,че той никога не би си тръгнал от нея, заради детето им. Според мен има чувства към нея. Сигурно щеше да му е окей, аз да съм му любовницата, а той  да се прибира весел и доволен при семейството си.
2. Каза, че в последния им скандал са се "сбили", което мен ме втрещи. Ударил ѝ шамар за да се опомни ,защото щяла да му извади очите.
3. Попитах го, ако тя поиска да се съберат, какво ще направи той? Отговори ми, че ще се съгласи, но всеки щял да си има личен живот живеейки в един апартамент, но в различни стаи. Което ме остави без думи!
4. Иска да си върне детето, затова спазва добрия тон с нея. Разбирам го.
5. Не смята, че бракът е важно нещо. Аз смятам, че е важна стъпка и държа на това.
Нито веднъж не ме е завел някъде, освен на едно единственo кафе. (Първата ни среща) Все аз ходех у тях. И дори си купувах напитките, бисквити и др.
Твърди, че ме обича и аз съм неговата половина. Но момичета, аз никак не вярвам ,че съм неговата половина. Поведението ми говори друго. Казва ми, че съм слаба и  нерешителна, е поне не съм  глупава.
Като си чета постовете и се чудя как може да се занимавам с такива мъже! Ужас! Препоръчайте ми психо терапевт, моля. newsm78
Виж целия пост
# 11
Ти си романтична и търсиш голямата любов, която да те погълне и да те направи щастлива. По написаното от теб съдя, че си от тези,които се чувстват щастливи, само ако са влюбени.
Приеми съвет от препатила с кофти връзка като твоята - махай се от човека, с който си. Не бъди бъзла, че ще останеш сама. Без угризения, че си изневерила, макар че си направила глупост да се мъчиш да се прехвърляш на друг клон, преди да пуснеш първия. Само се чувстваш виновна. Защо досега не си напуснала този, който те тормози? Няма ли къде да идеш, финансово ли зависиш от него?
Този другият го забрави. Той те е искал за секс, сега ще се мъчи да се утешава с теб. При всички случаи, не е читав. Ако беше и наистина те харесваше, щеше да иска да се раздели той с жена си и да иска от теб същото. А той искал дискретност, когато на него му трябвало.
Отрежи ги и двамата, с никой от тях няма да си щастлива.
Виж целия пост
# 12
Скрит текст:
Истината е, че раздялата им се случи преди месец. Трябва да проявя разбиране, но има разни червени сигнали, които ме карат да се отдръпна. Историята ми е прясна, все още и затова се чудя какво да направя.
Това, което ме притеснява у втория са следните неща, които самият той ми е казвал:
 1.Казваше ми ,че той никога не би си тръгнал от нея, заради детето им. Според мен има чувства към нея. Сигурно щеше да му е окей, аз да съм му любовницата, а той  да се прибира весел и доволен при семейството си.
2. Каза, че в последния им скандал са се "сбили", което мен ме втрещи. Ударил ѝ шамар за да се опомни ,защото щяла да му извади очите.
3. Попитах го, ако тя поиска да се съберат, какво ще направи той? Отговори ми, че ще се съгласи, но всеки щял да си има личен живот живеейки в един апартамент, но в различни стаи. Което ме остави без думи!
4. Иска да си върне детето, затова спазва добрия тон с нея. Разбирам го.
5. Не смята, че бракът е важно нещо. Аз смятам, че е важна стъпка и държа на това.
Нито веднъж не ме е завел някъде, освен на едно единствен кафе. (Първата ни среща) Все аз ходех у тях. И дори си купувах напитките, бисквити и др.
Твърди, че ме обича и аз съм неговата половина. Но момичета, аз никак не вярвам ,че съм неговата половина. Поведението ми говори друго. Казва ми, че съм слаба и  нерешителна, е поне не съм  глупава.
Като си чета постовете и се чудя как може да се занимавам с такива мъже! Ужас! Препоръчайте ми психо терапевт, моля. newsm78
Да, определено е умел манипулатор.
Уж много обича детето си и не иска да го загуби, но лесно поема риска това да стане, след като търси да се обзавежда с любовница.
Уж е нещастен с жена си, пък ако зависи от него, никога не би я напуснал. (доколкото съм опознала мъжете, ако им е гадно, неудобно, нещастно, досадно и прочие отрицателни усещания някъде/ с някого, не са от хората-мазохисти, които биха си го причинявали с години.По-скоро звучи като класически неверник, който "пее" познатата до втръсване мантра:"Ауу, ама знаеш ли жена ми какъв зъл демон е, не я обичам, не я търпя, ама пусто, много си обичам детето, не мога да се разделя с него....!", а в един хубав момент го виждаш как води прясно-прясно бременната си жена под ръка.Тези са от най-гадния вариант-могат да те мотаят с години, ако им позволиш, и да ти съсипят и младоста , и здравето.

Определено не си струва загубата на нерви и време с подобни типове.

Виж целия пост
# 13
Разкарай ги и двамата убавци, душко!
Повече няма да пиша, момичетата по нагоре много добре са ти писали защо трябва да ги отсвириш.
Виж целия пост
# 14
Хах, позната история. Тоя вторият е копие на бившият ми мъж. Аз обаче бях в ролята на съпругата. Същите ги редеше на интернет приятелките си и преди да се разделим и след това. Една от тях ме издири и ми сподели страстите и неволите си с него  Laughing.
Съвета ми е като на останалите - зарязвай ги и двамата по възможно най-бързия начин. Ще ти е кофти, ама ще ти мине с времето. После ще се чудиш как си могла да влагаш толкова енергия в безперспективни връзки.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия