за бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 66 379
  • 738
# 690
marchеva14 , Правила съм соленки, кексове и курабии, аналогично е на нулата на Дивела
Виж целия пост
# 691
Ако във формата за торта сложа фолио, вместо хартия за печене, да очаквам ли изненади при печенето на блата? / Намирам се на село и с това разполагам ./  Благодаря.

Просто я намазни и набрашни.  Peace
Няма нужда да я набрашнява, само намаслена.
Виж целия пост
# 692
Ще правя ориз по китайски. Нямам басмати, само обикновен бисерен и ориз за суши. Кой е по-подходящ?  newsm78
Виж целия пост
# 693
В понеделник пекох риба ципура,но съм забравила една неизядена.Опасно ли е да се яде?
Виж целия пост
# 694
В понеделник пекох риба ципура,но съм забравила една неизядена.Опасно ли е да се яде?

Не знам къде си я държала, но по-добре не си прави експерименти!  Peace
Виж целия пост
# 695
В хладилник е била.
Няма да се яде Peace
Виж целия пост
# 696
Ще правя ориз по китайски. Нямам басмати, само обикновен бисерен и ориз за суши. Кой е по-подходящ?  newsm78
Аз го правя с обикновен бисерен ориз.По този начин става супер,само трябва да се измие много добре.
http://aelisaelis.blogspot.bg/2010/10/blog-post_7256.html?m=1
И после по тази рецепта
http://aelisaelis.blogspot.bg/2011/09/blog-post_29.html?m=1
Виж целия пост
# 697
Пудинг Йоткер в рецепта за сладкиш (Лимоновия кезекухен на natalyna http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,249.msg37.html#msg37) дали мога да заместя с натурално нишесте, ако да какво - царвично/пшеничено и колко?
Виж целия пост
# 698
А може ли креам карамел да се направи без захар? Ще карамелизирам на дъното, но ми става супер сладко като сложа и захар в млечно-яйчената смес, независимо колко малко слага. Та искам да пробвам без никаква захар в нея. Но не съм сигурна дали няма да повлияе на консистенцията на сместа, да не ми се получи евентуално. А примерно стевия да пробвам да сложа, макар, че и тя супер сладка?
Виж целия пост
# 699
А може ли креам карамел да се направи без захар? Ще карамелизирам на дъното, но ми става супер сладко като сложа и захар в млечно-яйчената смес, независимо колко малко слага. Та искам да пробвам без никаква захар в нея. Но не съм сигурна дали няма да повлияе на консистенцията на сместа, да не ми се получи евентуално. А примерно стевия да пробвам да сложа, макар, че и тя супер сладка?
На консистенцията няма да повлияе, но сигурна ли си че ще ти хареса толкова несладко? Вариант 2 направи го 50/50 в едната половина сложи малко захар/стевия, в другата никак.
Виж целия пост
# 700
Здравейте!

Моля, дайте хубава рецепта за кекс с моркови  Simple Smile
Виж целия пост
# 701
Здравейте!

Моля, дайте хубава рецепта за кекс с моркови  Simple Smile

Нискокалоричен сладкиш с ябълки и моркови
Виж целия пост
# 702
Здравейте!

Моля, дайте хубава рецепта за кекс с моркови  Simple Smile
Ето този кекс е много приятен,супер се надува
http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=73099
И не е кекс,ама много е вкусна тази торта Heart Eyes,не съм я правила,само съм  яла Simple Smile
http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=297129.msg24978424#msg24978424
Виж целия пост
# 703
 Hug Благодаря ви много за рецептите с моркови.

Сега правих ореховки, по тази рецепта

http://www.supichka.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0% … D0%B2%D0%BA%D0%B8

Белтъкът се разби хубаво, при печенето се надуха леко. След това, обаче спаднаха и от вътре останаха меки и като недопечени, само отгоре се образува коричка. Защо така се получи  newsm78
Виж целия пост
# 704
Единият вариант е да си пекла на по-силна фурна. А си мисля, че като поизстинат си стават добре вкусово.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия