Коледа 2018

  • 99 679
  • 1 162
# 330
Аз го слагам в кутийка от маскарпоне. Отгоре плътно слагам два слоя намокрена кухненска хартия, върху нея свежо фолио като гледам то да покрива също много добре и да няма от къде да влезе въздух, и накрая затварям с капачето. Издържало ми е доста дни.
Виж целия пост
# 331
Сладури, да ви питам, как и за колко време мога да съхраня айсинг?

Плътно опаковано в стреч фолио и в хладилника. Или в пликчета и завързани отгоре. Няколко дена съм съхранявала така.
Виж целия пост
# 332
Много благодаря за съветите. Ще го подържа в хладилника в торбичките, както е и ако не правя сладки в близките дни ще го хвърля.
Виж целия пост
# 333
Здравейте.
От известно време ви шпионирам. И така ви шпионирам, че миналата седмица правих меденки и напукани сладки ( във вторник вече ги нямаше), а тази бонбони с бишкоти. Тия бонбони докараха мляскане у нас и май другата недля пак ще правя, за да черпи в понделника в училище голямата дъщеря за РД. Днес правих двойна доза, като едната беше с фруктоза, вместо захар и сложих кокосови стърготини в "тестото" и ги овалях пак в тях. Без шоколад. Това заради голямата, че го раздава твърде здравословно (за сега не се е сетила, че в бишкотите има захар  Mr. Green)
Виж целия пост
# 334
някой да сподели пробвана и вкусна ( и лесна) рецепта за коледна питка с пара за бъдни вечер, моляяя Simple Smile
Виж целия пост
# 335
Здравейте.
Скрит текст:
От известно време ви шпионирам. И така ви шпионирам, че миналата седмица правих меденки и напукани сладки ( във вторник вече ги нямаше), а тази бонбони с бишкоти. Тия бонбони докараха мляскане у нас и май другата недля пак ще правя, за да черпи в понделника в училище голямата дъщеря за РД. Днес правих двойна доза,
като едната беше с фруктоза, вместо захар
Скрит текст:
и сложих кокосови стърготини в "тестото" и ги овалях пак в тях. Без шоколад. Това заради голямата, че го раздава твърде здравословно (за сега не се е сетила, че в бишкотите има захар  Mr. Green)
Само вметка:
фруктозата е по-лошия вариант.Използвай си захарта.   Hands Plus1
Виж целия пост
# 336
Аз правя хляб без месене, но си има мая в него. Просто го пека в кръгла форма.
Виж целия пост
# 337
някой да сподели пробвана и вкусна ( и лесна) рецепта за коледна питка с пара за бъдни вечер, моляяя Simple Smile
Ето тази правя от години. Чудесна е, също с мая. Содени не обичаме. http://www.tanitaang.com/2011/12/blog-post_23.html?m=1
Виж целия пост
# 338
Маята не е посна ли? Rolling Eyes
Виж целия пост
# 339
Нямам представа. Но нали е прието содена питка за Бъдни вечер. Аз една година направих содена. Толкова твърда стана, че можех да убия някой с нея. От тогава тц, да не  я чуя.
Виж целия пост
# 340
Нямам представа. Но нали е прието содена питка за Бъдни вечер. Аз една година направих содена. Толкова твърда стана, че можех да убия някой с нея. От тогава тц, да не  я чуя.
И аз така!
Две поредни години съм пробвала,не става и не става! От години вече не се тормозя да правя. Купувам си готова питка или замесвам някаква друга.
Виж целия пост
# 341
Миналата година правих много сполучлива содена питка, но убитите ме не мога да намеря рецептата. Много ме е яд. Иначе се прави със сода, защото маята, под каквато и да е форма, е жива.
Виж целия пост
# 342
Единственото което знам със сигурност за содената питка е, че содата се разтваря в газирана вода. Това е определящо за качеството на печивото. Иначе и аз предпочитам питката с мая.  Иначе и содената става, но... няма сравнение с питката с мая, пък била тя и без масло, яйца, мляко. 
Виж целия пост
# 343
Ето част от снощния първи опит Simple Smile

Виж целия пост
# 344
Ето част от снощния първи опит Simple Smile



Супер са! От къде са печатите?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия