За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема - 28

  • 35 635
  • 734
# 645
има един в студентски град до 12 -13бл
много е хубав - чистичко и приятно, готвят вкусно и не е скъпо  Peace
Виж целия пост
# 646
Благодаря ви за отговорите!
В крайна сметка не ходихме на китайски, може би другия път.. Този до РУМ в Младост 2 не го знам, но знам този в Младост 1 и не съм доволна.
Този в студентски град - моя фаворит от тези в които съм ходила досега, наистина за мен готвят вкусно там.. ама решихме уж да пробваме нещо друго.. нищо де, другия път. Благодаря отново за отговорите Simple Smile
Виж целия пост
# 647
Момичета, трябва да разбия една течна сладкарска сметана, но миксера ми се е прецакал. Дали ще стане с кухненския робот? Ако става с коя приставка да я разбия с големия нож за рязане или с една, която се води за емулсии / диск с някакви дупки представлява, не съм я ползвала до сега/?
Виж целия пост
# 648
Моля, кажете ми изпитана рецепта за телешки пържоли от шол и много младо теле.
Виж целия пост
# 649
Почнах да правя млечна супа, сложих вода, морков, малко олио, фиде и като повря сипах прясно мляко, след известно време се пресече, а млякото е в срок, не е развалено, какво стана и аз не знам  Tired. Защо така се получи? Rolling Eyes
Виж целия пост
# 650
Почнах да правя млечна супа, сложих вода, морков, малко олио, фиде и като повря сипах прясно мляко, след известно време се пресече, а млякото е в срок, не е развалено, какво стана и аз не знам  Tired. Защо така се получи? Rolling Eyes

Следващия път взимаш една паничка, слагаш млякото вътре и почваш да добавяш лъжица по лъжица от топлата супа към млякото, за да се загрее млякото постепенно, и накрая добавяш затоплената смес от купичката обратно в тенджерата - така млякото ще се уеднакви по температура със супата постепенно, а не изведнъж, и няма да се пресече.
Виж целия пост
# 651
Здравейте,

колко горе-долу брашно отива за тестото на Max-mama  newsm78
Искам да преценя дали цяла доза да правя или половин  newsm78

Приятен ден  Hug
Виж целия пост
# 652
Моля, кажете ми изпитана рецепта за телешки пържоли от шол и много младо теле.

Това в къщи ни е любимо, а тук може да си изберете нещо друго Hug
Виж целия пост
# 653
 esy  bouquet
Виж целия пост
# 654
До колко дена може да се държи студена пача в хладилника? И дали ще издържи, да не се размекне, в хладилна чанта около 3ч?
т.к. днес почивам, ми се иска да я направя. Но, ще се консумира едва в петък и събота...
Виж целия пост
# 655
Моят въпрос е малко странен...ще ни идват гости на вечеря, но искат да направя питата, която правих на прощъпулника на дъщеря ми. И сега съм в голяма чуденка, какво освен питата, която е сладка, да сервирам. Едно е да е закуска, но все пак те идват на вечеря, питата е в огромно количество. Примерно ще сервирам салати, за да има за алкохола, а и някакви мезета, ама  за нищо друго не ми идва на ум.
Виж целия пост
# 656
EtnА направи и вечеря, а питата ще е междудругото.
Виж целия пост
# 657
И аз си го мисля, иначе просто не виждам начин.
Виж целия пост
# 658
Единият вариант е да си направиш вечеря
Другият е да сложиш на масата и малки коктейлни кюфтенца или пилешко месо на хапки или късчета.....Абе всичко за което се сетиш във вид на коктейлни хапки....


Лично аз смятам,че ще ти е по-лесно да си направиш вечеря и другото да е допълнение.... Hug
Виж целия пост
# 659
Simple Smile Благодаря ви!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия