За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 72 413
  • 753
# 450
Бататите за мен са си чиста тиква. Имат цвят и вкус на тиква. Само на крем супа ги харесвам.
Виж целия пост
# 451
Явно не съвсем тиква, защото пробвах тиква да пека на пръчици,като тях, при цената им от 5 лв Simple Smile ама  печенаа солена тиква няма много общо с тях. Освен, че самото и " месо" не е така стегнато. Ако е в манджа-долу горе да.
Виж целия пост
# 452
Подариха ми гофретник.Бихте ли ми препоръчали изпробвана рецепта за гофрети?
Виж целия пост
# 453
Подариха ми гофретник.Бихте ли ми препоръчали изпробвана рецепта за гофрети?

Заповядай: Класически белгийски гофрети
Виж целия пост
# 454
Ех, Ваня, сега и гофретник ще ме караш да купувам. Hug
Виж целия пост
# 455
Подариха ми гофретник.Бихте ли ми препоръчали изпробвана рецепта за гофрети?

Заповядай: Класически белгийски гофрети
Благодаря:)
Виж целия пост
# 456
Подариха ми гофретник.Бихте ли ми препоръчали изпробвана рецепта за гофрети?

3 яйца, около 300 г брашно, 2 чаени чаши прясно мляко, 1 чаена лъжичка бакпулвер,
/ако нямаш прясно мляко слагаш кисело и сода, ако се наложи разреждаш с вода/
5-6 супени лъжици олио, щипка сол - всичко джуркаш заедно до кексово тесто.
Около 10- 15 броя излизат /ММ ги докарва и на повече/
Виж целия пост
# 457
Ех, Ваня, сега и гофретник ще ме караш да купувам. Hug

Подариха ми гофретник.Бихте ли ми препоръчали изпробвана рецепта за гофрети?

Заповядай: Класически белгийски гофрети
Благодаря:)

Момичета, надявам се да ви харесат гофретите, приготвени по тази рецепта! У дома са любими.  Heart Eyes
Виж целия пост
# 458
Здравейте!  Този батат е бил голям лукс! Joy Един батат ми излезна,  колкото цената на цяло пиле  Money JoyКакто и да е,  та го сготвих във фурната със зехтин,  сол, чер.  пипер и броколи... Стана чудна комбинация. Мисля да  сервирам със сусам и лимон или направо сос от тахан,  лимон и сметана..
Виж целия пост
# 459
на мен пък ми подариха форма за кеск, но е доста голяма /от кауфланд от тази седмица/ . Вкъщи сладкиши не се ядат, така че ще ми трябват рецепти за солени варианти за формата. Simple Smile
Виж целия пост
# 460
Баница в кексова форма
Голяма мързелива сарма-листата по формата и пълниш
Руло стефани пак вътре
Картофено руло
Полента със спанак, сирене, кайма.....
Виж целия пост
# 461
ааа  стефани ! идеален вариант, тъкмо съм се запасила с кайма!, ако имаш изпитана рецепта - давай
Виж целия пост
# 462
Заради една игра си купих брашно за кекс (София мел) и смятам утре да го ползвам. Малко ме е страх да не би да не се надуе, ако не сложа набухвател, защото в тези брашна има. Някой правил ли е с това брашно?
Виж целия пост
# 463
ааа  стефани ! идеален вариант, тъкмо съм се запасила с кайма!, ако имаш изпитана рецепта - давай

И в блога го има, но ето тук във форума дори съм снимала от кексовата форма http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,177.msg839.html#msg839
Виж целия пост
# 464
Заради една игра си купих брашно за кекс (София мел) и смятам утре да го ползвам. Малко ме е страх да не би да не се надуе, ако не сложа набухвател, защото в тези брашна има. Някой правил ли е с това брашно?
Аз правя с такова брашно и слагам една или две лъжички бакпулвер,но не съм пробвала без Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия