Как да изберем детско столче за кола - консултации с експертите от Деца на борда

  • 121 671
  • 437
# 435
Темата не е активна наистина, но момичетата от Деца на борда са създали група във фейсбук със същото име и отговорят на въпроси там, като писаха, че прекратяват на другите места, защото им е трудно да смогват на хиляда места.
Виж целия пост
# 436
Писала съм им три пъти и изобщо не получих отговор там.
Така че не знам кога и изобщо дали отговорят.

Въпреки това, от време навреме споделят интересна информация и ги следя, все още.
Виж целия пост
# 437
Скъпи родители, здравейте Hug
Първо бихме искали да се извиним на всички, на които не сме отговорили в разумен срок. Надяваме се, че въпреки отсъствието ни тук, сте успели да получите необходимата информация благодарение на цялото съдържание, което сме създали досега.

В продължение на повече от 3 години отделяме стотици часове в създаване на достъпно и качествено съдържание, за да могат родителите по-лесно да взимат решенията, свързани с безопасността на децата им в колата, защото знаем колко е трудно. И защото знаем колко неглижирана и непопулярна е безопасността във всичките ѝ изражения.

Отдавна вече нямаме капацитет да отговаряме на всички запитвания, които получаваме. „Деца на борда“ е наша кауза, но това не е работата ни. Правим „Деца на борда“ в „свободното си време" - след основната ни работа и най-често за сметка на времето със семействата ни. Временно спряхме индивидуалните консултации, а във фейсбук групата ограничаваме въпросите, на които вече има дадени отговори, защото се оказа, че за по-голямата част от хората е по-лесно просто да попитат и да получат бърз отговор, отколкото да прочетат малко, да се информират сами и да вземат наистина обмислено решение. Просто нямаме време да отговаряме на едни и същи въпроси, колкото и да ни се иска да отговорим изчерпателно на всеки един.

Целта ни не е просто да казваме на хората - вземете си столчето Х, а да опитаме да ги накараме да разберат защо сме препоръчали точно това столче.

Извинявайте, ако сме ви разочаровали или ако сме сбъркали някъде. Правим всичко с единственото желание повече деца да пътуват безопасно и да направим отговорното поведение на пътя „модерно". А това не е никак лесно.

Ще се постараем да отговаряме на въпросите ви тук в по-приемливи срокове. Единствената ни молба е, преди да зададете въпроса си, да проверите дали вече не сме отговорили на сходен въпрос, както и да използвате автоматичния ни консултант.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия