Имате въпроси, свързани със застраховането? Консултирайте се със Златка Белинова

  • 34 494
  • 65
# 60
Здравейте, мога ли да застраховам музикален инструмент и какви застраховки са подходящи в случая?
Здравейте,
Да, можете да застраховате музикален инструмент. Застраховат се при специални условия - най - добре е да се обърнете директно към застраховател и да обсъдите необходимите покрития. Стандартните са свързани са погиване поради пожар и природни бедствия, но можете да обсъдите и възможностите за покритие при кражба или повреди при транспортиране, ако често пътувате.
Успех!
Виж целия пост
# 61
Здравейте препоръчайте ми застраховка с цел спестяване и 100% възвращаемлст  +лихва след период от 10 години.
Виж целия пост
# 62
Здравейте препоръчайте ми застраховка с цел спестяване и 100% възвращаемлст  +лихва след период от 10 години.

Животозастрахователните продукти със спестовен елемент съдържат задължително и рискова премия, която не подлежи на възстановяване. В допълнение на това, колкото по-доходоносни са застраховките, толкова са и по-рискови.
В обобщение - не мога да препоръчам застраховка, която да гарантира изпълнение на Вашите изисквания. Но мога да препоръчам да се обърнете към професионален посредник,  с когото да обсъдите финансовите си възможности и  заедно да потърсите най-подходящия за Вас продукт.
Виж целия пост
# 63
Здравейте разглеждах Граве Капитал там пише точно обратното. 100% +лихва.
Виж целия пост
# 64
Здравейте разглеждах Граве Капитал там пише точно обратното. 100% +лихва.
Прочетете внимателно информационния документ за избрания от Вас продукт - https://www.grawe.bg/fileadmin/grawe_bg/KIDs_2023/Basisinformati … 6012023_GAB11.pdf  и на тази база можете да вземете вече информирано решение.
Виж целия пост
# 65
Прочетох го пак и съм го чела, но нищо не разбрах. Останах с впечатление, че след 10(20) г се получава сумата която си внесал +малка лихва.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия